Om Anders

1 kommentar:

 1. Navn: Anders Laustsen
  Fødsels dato: 26 August 1984
  Trykker 69-71KG
  Bopæl: Frederikssund
  UCI klasse: Men Elite / Herre A

  Mit MTB eventyr startet i efteråret 2011, hvor min bror Morten som har dyrket MTB på eliteplan i mange år, lokket mig en tur i skoven, og selvom jeg har prøvet det før var der noget der fanget mig denne gang. Skovens ro, flotte farver, ja i det hele taget det at være i naturen var bare mega lækkert. Det andet der slog benene væk under mig, var de gode stunder Morten og jeg havde, det var pisse hyggeligt, det kunne jeg godt vænne mig til.

  Jeg har dyrket motocross siden jeg var 6 år gammel og 21 år frem sammen med min far. Jeg mistet den forelskelse jeg havde for MX som ellers motiveret mig til at træne, arbejde og bruge rigtig meget tid på alt andet end at sidde på MXéren.
  MTB er sgu på mange måder let at gå til, jeg bor 1 km fra en god skov, og den har ikke åbningstider, så det er ret flexibelt i forhold til at få det til at hænge sammen med familien livet.

  Det hele er gået ret hurtigt siden jeg startet, men jeg har også lært på den hårde måde. Jeg er flere gange blevet hængtet af i en skov jeg slet ikke kender af Morten og co. og det der har motiveret mig, er at der blev længere mellem jeg blev sat :-)

  Idag er jeg godt med i den danske mountain bike elite, hvor jeg træner målrettet for at blive endnu bedre.

  SvarSlet