onsdag den 14. januar 2015

Træningen pt. Slushcup enkeltstart og DM i cykelcross.

 
Skøn 4 timers tur i Jærgerpris nordskov


Træningen pt.

Her på denne tid, prøver jeg at få kørt nogle gode lange ture. En lang trænings hverdag, lyder typisk at jeg cykler hjemmefra kl 6 hvor jeg har en tre kvarter og ca 21 km på arbejde. Kl 15 sadler jeg op igen og tager en trænings tur på mellem 2 ½ og 4 timer. Jeg prøver at mærke efter hvad benene siger og kører efter det. Jeg plejer som regel at køre et interval af 15-25 min hjem på raceren i SUB AT (medium hårdt) og tager min MTB og drøner over i skoven hvor der er nogle gode stigninger på programmet, jeg har en 1½ minuts stejl bakke i færgelunden hvor jeg kører den 2 x 10 gange eller 2 x 5 gange, benene er kørt rimelig i smadder efter disse intervaller kan jeg godt afsløre.
December måned trænings syntes jeg ikke har været helt optimal, der har været en del arbejde, som jeg heldigvis også syntes er rigtig spændende at være en del af og lidt julefrokoster, alt sammen noget der høre en december til, så har prøvet at tænke over alle de gode pas jeg har nået, og at de forpligtigelser jeg har, og som bliver prioriteret over træning, er noget jeg virkelig holder af.


Restitutions tur med verdens sejeste Sylvester 10 km


Sejr ved årets sidste MTB løb i Bordrup plantage vest for Varde, Min Cannondale FSI var på skinner rundt på det sporSlushcup race #3

Året første løb startet i Ganløse egede i form af slushcup enkeltstart. Jeg cyklet hjem forbi min træner og ven Benjamin Justesen, som gerne ville følge mig rundt derude for at se hvordan jeg kørte. Selvtilliden var ok, og følte mig godt tilpas, og da jeg blev sendt afsted gik det også fint på første omgang, derefter blev synet lidt sløret og jeg følte intet overskud. Min Sponz MTB team mate og Niklas powerhouse Petersen kom op til mig og vi lå sammen de sidste to omgange, Benjamin bad mig presse lidt mere, men der var intet at give af, og jeg lavet et par tekniske fejl som lod Niklas slippe væk. Jeg endte som nummer 2 og Niklas vandt fortjent. Jeg nyder disse vinterløb helt vildt, snakken efter ræset og alle de dejlige personligheder man støder på i MTB miljøet, det er så fedt at være en del af. Jeg er afklaret med at komme med tunge ben, og syntes faktisk det er en god udfordring at se hvordan man slipper igennem.
Jeg og Benja cyklet hjem mod færgelunden for at køre et par runder der, men vi måtte sgu lige holde et hvil og få lidt energi i mig, sagt med andre ord jeg var FÆRDIG! Vi kørte et par runder i vores lokale skov, hvor vi hurtigt blev enige om det her ikke ville gavne os og der blev takket af for i dag. 4 timer på cyklen blev det alligevel også til.


Vinter trænings tur ved Buresø

DM CX 2015

DM i cykel cross 2015 i Fredericia var uden min deltagelse, i stedet havde jeg glædet mig til at se min bror Morten køre, og hjælpe ham og Benjamin med at bytte og vaske cykler undervejs i ræset. Morten lagde ud blandt top 3, og så godt ud, han er en stærk fyr, og kan være med fra start. Sebastian Fini checked ud og lagde hurtig afstand til resten af feltet i overbevisende stil. Morten lå mellem 4-6 og kørte et flot veldisponeret løb, han imponeret mig med hans styrke på de korte stigninger, og sluttet som imponerende nummer 6, 40 sekunder fra nummer 3 og hvad jeg kunne tælle med minimum 4 Danmarks mestre foran sig. Super flot! Benjamin lagde ud som nummer 9, og selvom Benjamin er en langsom starter, havde jeg ikke lige set ham komme op til nummer 3, Søren Nissen som han så også efterlod på de sidste 300 meter, og kørte i mål som nummer 2, super lækkert kørt, tillykke med sølvet. Jeg misundte ikke gutterne i at kører rundt i 2-4 graders varme og 10 sekunder vind, med byger af sne og slud, det er en barsk disciplin, men jeg bliver nød til at låne en af brormands cykler og prøve det her. Jeg nyder at se og køre cykel løb med min bror, det er noget der har styrket vores bånd meget, og hans succes kan føles præcist lige så rart som når jeg selv har vind i sejlene.


Thats it for now, Næste indlæg kunne jeg godt tænke mig at komme ind  på det at give op eller blive ved under et cykel løb, så læs gerne med.Benjamin og Mortens raketter klar til DM CX 2015


Billede fra Post cup billede, da jeg ikke havde tid til at skyde nogle til DM
Morten Laustsen nummer 6 DM CX 2015

   

2 kommentarer:

 1. HEJ
  Finder du dig selv i en smule problemer med ubetalte regninger og ved ikke hvilken vej at gå eller hvor du skal vende? Hvad med at finde et velrenommeret gældskonsolideringsfirma, der kan hjælpe dig med at reducere månedlig afdrag, så du vil have overkommelige tilbagebetalingsmuligheder samt plads til at trække vejret, når det kommer til slutningen af ​​måneden og regninger skal betalt? ®Capital Managements Inc ™ https://capitalmanage-inc.com/ er løsningen på din finansielle ulykke. Vi tilbyder alle former for lån, der spænder fra $5,000.00 til $533.000.000.00USD med en lav rente på 2% og lånets varighed på 1 til 35 år for at betale lånet sikkert og usikret. Vores lån er godt forsikrede for maksimal sikkerhed er vores prioritet, vores førende mål er at hjælpe dig med at få de tjenester, du fortjener, vores program er den hurtigste måde at få det, du har brug for i et snap. Venligst reducere dine betalinger for at lette belastningen på dine månedlige udgifter ved at kontakte os på følgende WhatsApp:+19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

  Lån tilbyder advarsel til alle! Er du økonomisk ned, og du har brug for en presserende kredit / finansiel bistand? Eller har du brug for et lån til at starte / øge din virksomhed eller købe dit drømmehus. Få din instant lån godkendelse 100% garanteret i dag uanset din kredit score. drbenjaminfinance@gmail.com
  Capital Managements Inc hjemmeside: https://capitalmanage-inc.com/

  SvarSlet
 2. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com
  e-post email; remy.credit111@gmail.com

  SvarSlet