onsdag den 25. februar 2015

To cykelløb på én søndagLørdag bød på en 3 timers trænings tur i jævnt tempo med Kasper Overgaard, det pisset ned hele vejen og det var en af de dage man var glad for selskabet for at komme igennem.  Effektiv tid endte også kun på 2½ time. Vi fik lavet nogle solide omeletter da vi kom hjem som kroppen villigt tog imod. Jeg havde en weekend alene da Tina og Sylvester var i jylland, og hold da kæft hvor havde jeg meget tid resten af dagen, søndag morgen kørte min bærbar på spisebordet med supercross på skærmen til mine havregryn, wup wup en fed morgen! MEN de er nu ikke så tosset at have omkring sig, finder man også hurtigt ud af. (rimelig vigtigt at jeg fik den sidste sætning med, hvis nu Missy læser med)

Slippery sunday


Søndag skulle der køres 60min tonser Slush i Herstedhøje, jeg havde Overgaard med i bilen, og vi var en smule matte i betrækket, ikke mange ord blev vekslet. Efter at have kørt en omgang på ruten, var man heller ikke helt oppe og køre. Den var ærlig talt ret kedelig, og der var ingen steder der fik mig til at trække på smile båndet, jo måske lige den lange grusbakke hvor man havde solen i ansigtet og kunne nyde udsigten, men så var det vidst også det.

Det var med tungen lige i munden, da de spor var som brun sæbe

Man kan lige skimte bagdelen af Overgaard, og Jens Gorm i hælene

Da starten gik lå jeg i front, jeg kunne hurtigt mærke jeg ikke evnet at peake, og bare måtte køre et stabilt ræs, Klaus N kørte hurtigt forbi, og selvom det måske var sådan et løb hvor man skulle gøre forsøget at køre med, så var det ikke lige i dag min krop var klar på det. Overgaard viste godt initiativ på første omgang, og jeg fik mine bange anelser om han også kørte, men efter hans eget udsagn, fik han lavet en ”junior start” og betalte tilbage på det langt ind i løbet. Jeg havde den unge velkørende Thomas W med fra HMTBK, men han blev hægtet af halvejs.
Jeg gasset af de sidste par omgange, og kørte i mål som nummer 3 efter Klaus Nielsen og Jens Gorm da jeg mindre end en time efter skulle starte mit næste ræs, nemlig et cykelcross løb.


Lidt overskud var der til fotograf Gorm (det var stadig formiddag)


1. Klaus Nielsen 2. Jens Gorm


Jeg måtte springe præmieoverrækkelsen over og hoppet hurtigt i rent Sponz tøj, og suset ud til sengeløse hvor jeg skulle starte mit første CX løb nogensinde. Min bror havde preppet hans top gejlet CX cykel med Dugast ringe og hele pivetøjet, og min barndoms motocross kammersjuk Kristian Eriksen stod klar med den, jeg fik lige 6 min opvarmning på den, også ellers hen til start. Min plan var at køre CX løbet som sådan et nu køres, FULD KRAFT FREM!

 Sååå køre vi igen, nu med dobbelt op på mælkesyre i stængerne Jeg lagde ud som nummer 2, men på første stigning, kunne jeg godt mærke der var svag respons fra de tynde piver, og jeg røg ned som 4er. Morten lå og pacet mig, han deltog ikke da han har været kraftig ramt af sygdom den sidste tid, og det var ret skægt, vi udvekslet lidt linjer undervejs det var så fedt! Nå men tilbage til ræset, jeg havde en god duel om 4 pladsen, men jeg måtte slippe den, og senere hen også 5 pladsen, karkluden var vredet helt tør og mit løb op ad bakkerne mindet mest af alt om moonwalk, Morten nævnte at på den sidste halve omgang jeg var ved at blive taget på opløbet, jeg skar ansigtet, og prøvet alt hvad jeg kunne men han slap forbi, og jeg kørte i mål som nummer 6. Fy for dælen en skefuld!

Dette var min favorit sektion. Nedkørsel som drejet ned i sporet sand hvor fart var nøglen

CX ruten var for sweet, der var sand, spor og lækre græsstykker, man kørte ikke i et uendelig langt mudderler helvede, og der var stadig fart i cyklen mange steder. Min bror var glad over min deltagelse kunne jeg mærke, og dette gjorde dagen endnu bedre, og jeg prøvede at nyde vores stund under den sufferfest det cykel løb endte ud i!Brother battle

Der skal lige lyde en tak til Kristian Eriksen og Lars Reddy, for at heppe mig igennem begge cykelløb, det er simpelthen for fedt!


Tak for lån af flotte billeder af Gorm Siiger fra Sonnmedia.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar